Shpërthime pranë parlamentit dhe komisariatit, policia publikon pamjet e tmerrshme

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:07

Shpërthime pranë parlamentit dhe komisariatit, policia publikon pamjet e tmerrshme

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:07

Policia në Ugandë ka publikuar pamjet e tmerrshme nga dy shpërthime të fuqishme që tronditën Kampalën, kryeqytetin e shtetit afrikan këtë të martë.

Shpërthime pranë parlamentit dhe komisariatit, policia publikon pamjet e tmerrshme

Publikuar më: 16/11/2021, ora 17:07

Policia në Ugandë ka publikuar pamjet e tmerrshme nga dy shpërthime të fuqishme që tronditën Kampalën, kryeqytetin e shtetit afrikan këtë të martë.