Shpërthimi në Bejrut, pikëpyetjet, akuzat dhe teoritë konspirative

Shpërthimi që gjunjëzoi kryeqytetin libanez pasditen e së martës, po shoqërohet me pikëpyetje, akuza, por edhe teori konspirative nga më të shumëllojshmet. Qeveria është shënjestra e parë e kritikave për neglizhencë dhe keqmenaxhim, por Hezbollahu dhe Izraeli po përmenden gjithashtu si faktorë të mundshëm në ngjarjen që tronditi botë.