Sondazh: A duhet prindërit të publikojnë fotot e fëmijëve në rrjetet sociale?
  • Po 7%
  • Jo 93%

Shpëton qeveria amerikane, Senati dhe Dhoma e Përfaqësuesve dakordësohen për financimin

Nga A2 CNN
1 Tetor 2023, 11:01 | Aktualitet

Mbijeton për të paktën edhe 45 ditë, qeveria amerikane, duke shmangur kështu një mbyllje federale, pas Senati dhe Dhoma e Përfaqësuesve u dakordësuan për financimin e një marrëveshjeje në terma afat-shkurtër.

Dita jonë