“Shpikje juridike për të më dënuar”, Luan Daci mohon akuzat pas shkarkimit

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 13:58

“Shpikje juridike për të më dënuar”, Luan Daci mohon akuzat pas shkarkimit

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 13:58

Luan Daci, gjyqtari i shkarkuar nga detyra, pasi u shpall fajtor për falsifikim të dokumenteve, ka reaguar për vendimin e GJKKO. Në një deklaratë për mediat, ai tha se dënimi i tij është i pabazuar në ligj dhe fakt penal. Ai mohon akuzën e falsifikimit të dokumenteve dhe e cilëson shpikje juridike të SPAK dhe gjykatës së Posaçme Penale. Sipas Dacit, prokurorët dhe gjyqtarët kanë shkelur hapur ligjin për rastin e tij.

“Shpikje juridike për të më dënuar”, Luan Daci mohon akuzat pas shkarkimit

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 13:58

Luan Daci, gjyqtari i shkarkuar nga detyra, pasi u shpall fajtor për falsifikim të dokumenteve, ka reaguar për vendimin e GJKKO. Në një deklaratë për mediat, ai tha se dënimi i tij është i pabazuar në ligj dhe fakt penal. Ai mohon akuzën e falsifikimit të dokumenteve dhe e cilëson shpikje juridike të SPAK dhe gjykatës së Posaçme Penale. Sipas Dacit, prokurorët dhe gjyqtarët kanë shkelur hapur ligjin për rastin e tij.