Shpopullim masiv në Gjirokastër, numri i lindjeve është sa gjysma e vdekjeve

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:50

Shpopullim masiv në Gjirokastër, numri i lindjeve është sa gjysma e vdekjeve

Publikuar më: 7/12/2022, ora 15:50

Shpopullimi dhe plakja e popullsisë është një fenomen që ka prekur mbarë vendin. Por ky fenomen duket se ka prekur më shumë qytetin muze të Gjirokastrës.