Shpopullimi i fshatrave, mbështetja direkte e bujqve mund të frenojë largimet masive nga vendi

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:20

Shpopullimi i fshatrave, mbështetja direkte e bujqve mund të frenojë largimet masive nga vendi

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:20

Në mënyrë që të ndalë shpopullimin e fshatrave dhe forcojë ekonominë, Shqipëria duhet të mbështesë urgjentisht bujqit me financime të drejtpërdrejta. Është kjo “kambana e alarmit” që Organizata e Ushqimit në Kombet e Bashkuara lëshon në një analizë të publikuar së fundmi mbi politikat e zhvillimit bujqësor në zonat rurale.

Shpopullimi i fshatrave, mbështetja direkte e bujqve mund të frenojë largimet masive nga vendi

Publikuar më: 9/6/2022, ora 18:20

Në mënyrë që të ndalë shpopullimin e fshatrave dhe forcojë ekonominë, Shqipëria duhet të mbështesë urgjentisht bujqit me financime të drejtpërdrejta. Është kjo “kambana e alarmit” që Organizata e Ushqimit në Kombet e Bashkuara lëshon në një analizë të publikuar së fundmi mbi politikat e zhvillimit bujqësor në zonat rurale.