Shqetësim në Europë, rritje e rasteve me Covid-19, por më pak vdekje

Vjeshta ka nisur mes shqetësimeve në Europë, ku rastet me koronavirus vijojnë të rriten ndjeshëm edhe pse niveli vdekjeve mbetet ende larg periudhës së marsit dhe prillit.