Shqetësim për të moshuarit, plazhet publike pa menaxhim dhe pa roje

Rastet e përsëritura të humbjes së jetës të personave të moshës së tretë në plazhe, por jo vetëm kjo kategori njerëzish, rikthen shqetësimin e mungesës së rojeve bregdetare në hapësirat publike të plazheve.