Shqetësim për variantin Delta: Në Britani, mutacioni përbën 91% të rasteve

Ndërsa europianët shpresojnë për një verë më të qetë, mes rritjes së vaksinimit dhe rënies së rasteve, varianti Delta i virusit mbetet shqetësim. Britania e madhe tha se 91 përqind e rasteve në vend janë të mutacionit indian.