Shqetësimet e ISHP: Obeziteti, duhanpirja dhe alkooli. Shqipëria në fazë kulmi të pandemisë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 08:43

Shqetësimet e ISHP: Obeziteti, duhanpirja dhe alkooli. Shqipëria në fazë kulmi të pandemisë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 08:43

I ftuar në “Dita Jonë” në A2CNN, Alban Ylli mjek epidemiolog në Institutin e Shëndetit Publik ka folur mbi sfidat me të cilat haset ky institucion, ndërsa komentoi edhe situatën nga epidemia e gripit në vendin tonë, por edhe COVID-19.

Shqetësimet e ISHP: Obeziteti, duhanpirja dhe alkooli. Shqipëria në fazë kulmi të pandemisë

Publikuar më: 27/1/2023, ora 08:43

I ftuar në “Dita Jonë” në A2CNN, Alban Ylli mjek epidemiolog në Institutin e Shëndetit Publik ka folur mbi sfidat me të cilat haset ky institucion, ndërsa komentoi edhe situatën nga epidemia e gripit në vendin tonë, por edhe COVID-19.