Shqetësimet për variantin e ri, Italia zgjat kufizimet e lëvizjeve mes rajoneve

Në Itali, nuk do të lejohen zhvendosjet mes rajoneve, deri në 27 mars. Kryeministri Mario Draghi dhe kabineti i tij, aprovuan një dekret për të vijuar me kufizimin e lëvizjeve përtej 5 marsit, ndërsa kriza shëndetësore nuk shfaq shenja ngadalësimi.