Shqetësimi amerikan, Meta: Nuk negocioj fshehurazi kundër drejtësisë

Presidenti i Republikës, Ilir Meta deklaroi se opozita jashtëparlamentare nuk duhet të bjerë pre e provokimeve dhe të largohet nga tryeza për reformën zgjedhore.