Shqipëri-Turqi, marrëdhënia e mirë politike ndihmon ekonomitë e dy vendeve

Publikuar më: 17/1/2022, ora 15:28

Shqipëri-Turqi, marrëdhënia e mirë politike ndihmon ekonomitë e dy vendeve

Publikuar më: 17/1/2022, ora 15:28

Klima e mirë politike është pasqyruar edhe tek rritja e bashkëpunimit ekonomik mes Shqipërisë dhe Turqisë. Por ekspertët shpjegojnë se në këtë drejtim ka ndikuar edhe fleksibiliteti i tregjeve, pasi mallrat turke preferohen nga konsumatorët shqiptarë për shkak edhe të çmimeve të tyre të leverdishme.

Shqipëri-Turqi, marrëdhënia e mirë politike ndihmon ekonomitë e dy vendeve

Publikuar më: 17/1/2022, ora 15:28

Klima e mirë politike është pasqyruar edhe tek rritja e bashkëpunimit ekonomik mes Shqipërisë dhe Turqisë. Por ekspertët shpjegojnë se në këtë drejtim ka ndikuar edhe fleksibiliteti i tregjeve, pasi mallrat turke preferohen nga konsumatorët shqiptarë për shkak edhe të çmimeve të tyre të leverdishme.