Shqipëria 2021-2025, premtimet e programit qeverisës të kabinetit “Rama 3”

Rritje pagash, lehtësi në taksa dhe më shumë mbështetje financiare për bizneset dhe familjet shqiptare. Janë këto kryefjalët që përcaktojnë ekonominë dhe Shqipërinë e katër viteve të ardhshme në programin qeverisës të socialistëve, me të cilin do të kërkojnë besimin e Kuvendit.