Shqipëria 5 muaj me Covid, Shehu: Qeveria të kërkojë ndihmën e Italisë, duhen urgjent 100 njësi reanimacioni

Pasi e quajti të dështuar strategjinë e deritanishme të qeverisë kundër koronavirusit, ish deputeti demokrat Tritan Shehu i bëri thirrje qeverisë që të kërkojë mbështetje nga miqtë dhe partnerët ndërkombëtarë për përballimin e situatës së krijuar nga pandemia.

Ish ministri i Shëndetësisë sugjeroi të kërkohet ndihmë nga Italia e cila tashmë ka struktura dhe eksperiencë më të madhe për të sëmurët me koronavirus.