“Shqipëria bëhet”, Lapaj: Lëvizja e re politike për demokraci reale

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:21

“Shqipëria bëhet”, Lapaj: Lëvizja e re politike për demokraci reale

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:21

Adriatik Lapaj prezanton lëvizjen më të re politike. “Shqipëria bëhet” ka në programin e saj vendosjen e shtetit të së drejtës dhe demokracisë reale.

“Shqipëria bëhet”, Lapaj: Lëvizja e re politike për demokraci reale

Publikuar më: 18/9/2023, ora 23:21

Adriatik Lapaj prezanton lëvizjen më të re politike. “Shqipëria bëhet” ka në programin e saj vendosjen e shtetit të së drejtës dhe demokracisë reale.