Shqipëria dhe Greqia do të zgjidhin “detin” në Gjykatën e Hagës

Publikuar më: 20/10/2020, ora 20:16

Shqipëria dhe Greqia do të zgjidhin “detin” në Gjykatën e Hagës

Publikuar më: 20/10/2020, ora 20:16

Në konferencën e përbashkët për shtyp me ministrin e Jashtëm të Greqisë, Niko Dendias, kryeministri Rama u shpreh se është rënë dakord që çështja e detit të trajtohet në instancat ndërkombëtare.