Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në pritje të Bashkimit Europian

Publikuar më: 23/6/2022, ora 14:47

Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut, në pritje të Bashkimit Europian

Publikuar më: 23/6/2022, ora 14:47

Gazetari Naser Pajaziti ishte në një lidhje direkte Shkupi me studion e “Ditarit”, në A2 CNN.