Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara firmosin për bashkëpunimin ekonomik dhe Skavicën

Publikuar më: 3/10/2020, ora 21:03

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara firmosin për bashkëpunimin ekonomik dhe Skavicën

Publikuar më: 3/10/2020, ora 21:03

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës hedhin firmat për ekonominë. Ministrja e Financave Anila Denaj firmosi memorandumin e bashkëpunimit ekonomik me Nënsekretarin e SHBA për Zhvillimin Ekonomik, Energjinë dhe Mjedisin, Keith Krach.

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara firmosin për bashkëpunimin ekonomik dhe Skavicën

Publikuar më: 3/10/2020, ora 21:03

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës hedhin firmat për ekonominë. Ministrja e Financave Anila Denaj firmosi memorandumin e bashkëpunimit ekonomik me Nënsekretarin e SHBA për Zhvillimin Ekonomik, Energjinë dhe Mjedisin, Keith Krach.