“Shqipëria duhet të shërbejë si shembull për të gjitha vendet aleate” – A2

“Shqipëria duhet të shërbejë si shembull për të gjitha vendet aleate”

E dërguara me punë në Shqipëri e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Leyla Moses-Ones, vlerësoi rolin e Shqipërisë në konferencën “70 Vjet NATO, 10 Vjet Anëtarësim të Shqipërisë në NATO”.

“Duhet të shërbejë si shembull për të gjitha vendet aleate”, tha ajo. “Roli i Shqipërisë në NATO zgjerohet, dhe po kështu rritet edhe përgjegjësia e saj për të ecur në rrugën e reformave demokratike, sepse janë të rëndësishme për mbrojtjen e Aleancës dhe të qenësishme për të hyrë në Bashkimin Europian”.