Shqipëria ma masa anticovid dhe situata e pandemisë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:06

Shqipëria ma masa anticovid dhe situata e pandemisë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:06

Gazetarja Ornela Joti sjell detaje nga pandemia e koronavirusit në vendin tonë.