Shqipëria me pagën më të ulët dhe me rritjen më të pakët

Publikuar më: 24/1/2023, ora 23:24

Shqipëria me pagën më të ulët dhe me rritjen më të pakët

Publikuar më: 24/1/2023, ora 23:24

Pedagogu Ervin Goci komenton statistikat që rendisin vendin tonë në fund të vendeve europiane për sa i përket pagës mesatare.

Shqipëria me pagën më të ulët dhe me rritjen më të pakët

Publikuar më: 24/1/2023, ora 23:24

Pedagogu Ervin Goci komenton statistikat që rendisin vendin tonë në fund të vendeve europiane për sa i përket pagës mesatare.