Shqipëria merr nga AFD 50 milionë euro hua për sektorin energjetik

Publikuar më: 12/11/2021, ora 19:54

Shqipëria merr nga AFD 50 milionë euro hua për sektorin energjetik

Publikuar më: 12/11/2021, ora 19:54

Kriza e thellë energjetike dhe vështirësitë financiare me të cilat po përballet ky sektor kanë vënë në lëvizje qeverinë në kërkim të parave. Në vijim të marrjes së borxheve, Qeveria e Shqipërisë dhe Agjencia Franceze për Zhvillim nënshkruan një marrëveshje huaje prej 50 milionë eurosh për mbështetjen e sektorit të energjisë.

Shqipëria merr nga AFD 50 milionë euro hua për sektorin energjetik

Publikuar më: 12/11/2021, ora 19:54

Kriza e thellë energjetike dhe vështirësitë financiare me të cilat po përballet ky sektor kanë vënë në lëvizje qeverinë në kërkim të parave. Në vijim të marrjes së borxheve, Qeveria e Shqipërisë dhe Agjencia Franceze për Zhvillim nënshkruan një marrëveshje huaje prej 50 milionë eurosh për mbështetjen e sektorit të energjisë.