Shqipëria merr zyrtarisht të enjten kryesimin e OSBE

Gazetarja e A2, Klementina Cenkollari po ndjek vizitën e Kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe delegacionit që e shoqëron atë në Vjene, ku Shqipëria merr zyrtarisht të enjten kryesimin e OSBE-së.