Shqipëria në Andorra, për të harruar Panucci-n

Një cikël zhgënjyes që mbyllet. Rrugëtimi drejt Euro 2020 dhe një ëndërr që vazhdon. Shqipëria kthehet në fushë në kualifikueset e evenimentit më të rëndësishëm kontinental. Këtë e bën në Andorra. Pa Christian Panuccin në stol. Vendin e trajnerit të shkarkuare kanë marrë zëvendësi i tij, Ervin Bulku, i cili do të ndihmohet nga eksperienca e Sulejman Memës.