Shqipëria në Euro 2020, verdikti i legjendave – A2

Shqipëria në Euro 2020, verdikti i legjendave

E ndërsa Christian Panucci premton betejë drejt Euro 2020, legjendat e së kaluarës, analizojnë grupin e Shqipërisë. Foto Strakosha dhe Edvin Murati skanojnë kundërshtarët e kualifikueseve dhe shprehen optimist për shanset e Kombëtares.

Shkarkoni aplikacionin e A2