Shqipëria në izolim, biznesi i bën kërkesa qeverisë përballë kësaj situate – A2

Shqipëria në izolim, biznesi i bën kërkesa qeverisë përballë kësaj situate

Producentja ekzekutive e ekonomisë dhe biznesit, Aurora Sulçe, tregon në një lidhje me studion e “Ditari” në A2 ndikimin që ka patur situata e krijuar nga koronavirusi në ekonomi.