Shqipëria në katër rajone, Braçe sqaron ligjin e ri në A2 (Intervista e plotë)

Vijon dhe sot debati për ligjin që ndan Shqipërinë në 4 rajone. Në një intervistë për A2, zv.kryeministri Erion Braçe, përgjegjës për zbatimin e tij, hedh poshtë akuzat e opozitës, duke i cilësuar ato si qëndrime paranojake.