Shqipëria në KS, ambasadori Ferit Hoxha me flamurin kuq e zi dhe fjalët e Nënë Terezës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 12:41

Shqipëria në KS, ambasadori Ferit Hoxha me flamurin kuq e zi dhe fjalët e Nënë Terezës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 12:41

Shqipëria nisi mandatin e saj këtë fillim viti si anëtare e jo e përhershme në Këshillin e Sigurimit. Ambasadori ynë në OKB Ferit Hoxha vendosi Flamurin Kuq e Zi, duke paraqitur në mesazhin e tij objektivat dhe duke përcjellë rolin e Shqipërisë me fjalët e Nënë Terezës.

Shqipëria në KS, ambasadori Ferit Hoxha me flamurin kuq e zi dhe fjalët e Nënë Terezës

Publikuar më: 5/1/2022, ora 12:41

Shqipëria nisi mandatin e saj këtë fillim viti si anëtare e jo e përhershme në Këshillin e Sigurimit. Ambasadori ynë në OKB Ferit Hoxha vendosi Flamurin Kuq e Zi, duke paraqitur në mesazhin e tij objektivat dhe duke përcjellë rolin e Shqipërisë me fjalët e Nënë Terezës.