Shqipëria, në prag të epidemisë së gripit – A2

Shqipëria, në prag të epidemisë së gripit

Mbi 200 persona, kryesisht në orët e mbrëmjes, kërkojnë ndihmën e mjekëve në urgjencat e qendrës spitalore. Fëmijët dhe të moshuarit janë pacientët më të shpeshtë. Mjekët thonë se fillimi i shkurtit do të shënojë kulmin e epidemisë së gripit. Në qendrat shëndetësore, prej një muaji ka nisur vaksinimi falas për kategoritë në risk. Të moshuarit janë më të interesuar për kryerjen e injeksionit.