Shqipëria në procesin e integrimit dhe kapitulli 24

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:01

Shqipëria në procesin e integrimit dhe kapitulli 24

Publikuar më: 22/7/2022, ora 09:01

Besfort Lamallari, zv.Ministër i Brendshëm, ishte i ftuar në studion e "Dita Jonë".