Shqipëria “offline”, pamundësohen mbi 1200 shërbime publike

Publikuar më: 18/7/2022, ora 16:49

Shqipëria “offline”, pamundësohen mbi 1200 shërbime publike

Publikuar më: 18/7/2022, ora 16:49

Për të dytën ditë me radhë qytetarët shqiptarë dhe veçanërisht sipërmarrjet nuk po marrin më shumë se 1 mijë e 200 shërbime publike të cilat ofrohen vetëm nga portali qeveritar e-Albania, si pasojë e sulmit kibernetik.

Shqipëria “offline”, pamundësohen mbi 1200 shërbime publike

Publikuar më: 18/7/2022, ora 16:49

Për të dytën ditë me radhë qytetarët shqiptarë dhe veçanërisht sipërmarrjet nuk po marrin më shumë se 1 mijë e 200 shërbime publike të cilat ofrohen vetëm nga portali qeveritar e-Albania, si pasojë e sulmit kibernetik.