Shqipëria “pa drejtues” – Begaj, Nikolla e Rama shkelin protokollin, të tre jashtë vendit

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:03

Shqipëria “pa drejtues” – Begaj, Nikolla e Rama shkelin protokollin, të tre jashtë vendit

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:03

Presidenti Bajram Begaj, Kryeministri Edi Rama dhe Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla kanë shkelur protokollin shtetëror duke u larguar nga vendi të tre njëkohësisht. Begaj e Rama ndodhen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si pjesë e delegacionit në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së ndërsa Lindita Nikolla në një vizitë zyrtare në Bremen të Gjermanisë. Në këto kushte asnjë nga tre drejtuesit më të lartë të vendit nuk ndodhet në zyrë.

Shqipëria “pa drejtues” – Begaj, Nikolla e Rama shkelin protokollin, të tre jashtë vendit

Publikuar më: 19/9/2023, ora 16:03

Presidenti Bajram Begaj, Kryeministri Edi Rama dhe Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla kanë shkelur protokollin shtetëror duke u larguar nga vendi të tre njëkohësisht. Begaj e Rama ndodhen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si pjesë e delegacionit në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së ndërsa Lindita Nikolla në një vizitë zyrtare në Bremen të Gjermanisë. Në këto kushte asnjë nga tre drejtuesit më të lartë të vendit nuk ndodhet në zyrë.