Shqipëria pa masa anti-covid, mjekët: Pandemia nuk ka mbaruar, vaksinimi duhet të vijojë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 16:09

Shqipëria pa masa anti-covid, mjekët: Pandemia nuk ka mbaruar, vaksinimi duhet të vijojë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 16:09

Shqipëria është zyrtarisht pa masa anti-covid. Në pikat kufitare nuk do të kërkohet certifikata e vaksinimit dhe as testi për Covid. Pavarësisht përmirësimit të ndjeshëm të situatës mjekët thonë se pandemia nuk ka mbaruar dhe se vaksinimi duhet të vijojë.

Shqipëria pa masa anti-covid, mjekët: Pandemia nuk ka mbaruar, vaksinimi duhet të vijojë

Publikuar më: 2/5/2022, ora 16:09

Shqipëria është zyrtarisht pa masa anti-covid. Në pikat kufitare nuk do të kërkohet certifikata e vaksinimit dhe as testi për Covid. Pavarësisht përmirësimit të ndjeshëm të situatës mjekët thonë se pandemia nuk ka mbaruar dhe se vaksinimi duhet të vijojë.