“Shqipëria pa plastikë”, Klosi: Nga 1 qershori 2020 dënohet edhe kush i përdor

Qershori i vitit të ardhshëm do të synojë ta rendisë vendin tonë si vendin e parë në Evropë që nuk do të përdore më plastikën. Kjo është nisma ambicioze e qeverisë shqiptare, e cila për të arritur këtë ka synim të ndryshojë dhe të ashpërsojë ligjin, të cilët do të dënojnë edhe personat që i përdorin, përveç subjekteve që i prodhojnë apo ato që mund t’i tregtojnë.