Shqipëria pas tërmetit, Kosmo: Mundësi historike për diasporën për një bashkëpunim afatgjatë

Në një lidhje të drejtpërdrejtë në “Dita Jonë”, sipërmarrësi shqiptar në Boston dhe drejtues i fondacionit “Global Albanians”, Mark Kosmo, tha se fondacioni që ai drejton ka arritur të mbledhë deri tani 150 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri. Ai thekson se deri në fund të vitit të arrijë të mbledhë 1 milionë dollarë.