Shqipëria, potencial për energjinë, investitorët e huaj: Shfrytëzoni pasuritë e nëntokës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:57

Shqipëria, potencial për energjinë, investitorët e huaj: Shfrytëzoni pasuritë e nëntokës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:57

Në mesin e një krize energjetike që ka përfshirë globin, Shqipëria dhe rajoni i Ballkanit në tërësi kanë potencial të konsiderueshëm për të prodhuar energji elektrike, duke shfrytëzuar nëntokën. I dërguari i Mbretërisë së Bashkuar për tregtinë Martin Vickers, i pranishëm në Forumin Rajonal për Resurset natyrore shpjegoi se investitorët e huaj mbeten të interesuar për të investuar në këtë drejtim.

Shqipëria, potencial për energjinë, investitorët e huaj: Shfrytëzoni pasuritë e nëntokës

Publikuar më: 5/7/2022, ora 16:57

Në mesin e një krize energjetike që ka përfshirë globin, Shqipëria dhe rajoni i Ballkanit në tërësi kanë potencial të konsiderueshëm për të prodhuar energji elektrike, duke shfrytëzuar nëntokën. I dërguari i Mbretërisë së Bashkuar për tregtinë Martin Vickers, i pranishëm në Forumin Rajonal për Resurset natyrore shpjegoi se investitorët e huaj mbeten të interesuar për të investuar në këtë drejtim.