“Shqipëria punon tokën”, fshati vjen në sheshin Skënderbej

Fshati mori jetë në zemër të kryeqytetit këtë fundjavë, kur u zhvillua panairi “Shqipëria punon Tokën”. Rreth 400 fermerë dhe sipërmarrës nga të gjitha trevat e vendit ekspozuan prodhimet dhe shërbimet e tyre në këtë vitrinë të bujqësisë shqiptare.