Shqipëria, vendi me nivelin më të lartë në rajon për abortet

Publikuar më: 26/6/2022, ora 13:25

Shqipëria, vendi me nivelin më të lartë në rajon për abortet

Publikuar më: 26/6/2022, ora 13:25

Gati 26 mijë aborte janë kryer në vend në harkun e 5 viteve. Ky nivel është më i larti ndër vendet e Rajonit. Dëshira për të pasur djalë, mosha jo e përshtatshme dhe pasiguritë ekonomike janë ndër arsyet që po ushqejnë këtë fenomen.

Shqipëria, vendi me nivelin më të lartë në rajon për abortet

Publikuar më: 26/6/2022, ora 13:25

Gati 26 mijë aborte janë kryer në vend në harkun e 5 viteve. Ky nivel është më i larti ndër vendet e Rajonit. Dëshira për të pasur djalë, mosha jo e përshtatshme dhe pasiguritë ekonomike janë ndër arsyet që po ushqejnë këtë fenomen.