Shqipja në Harvard, krahas gjuhës do të promovohen kultura dhe tradita

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:47

Shqipja në Harvard, krahas gjuhës do të promovohen kultura dhe tradita

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:47

I ftuar në Dita Jonë për këtë ngjarja të rëndësishme ishte Fatos Limani nga Departamenti i Letërsisë Krahasuese në Universitetin e Harvardit.

Shqipja në Harvard, krahas gjuhës do të promovohen kultura dhe tradita

Publikuar më: 17/5/2022, ora 10:47

I ftuar në Dita Jonë për këtë ngjarja të rëndësishme ishte Fatos Limani nga Departamenti i Letërsisë Krahasuese në Universitetin e Harvardit.