Shqipja urgjencë kombëtare, gjuhëtarët: Qeveria të marrë masa, gjuha po deformohet

Shqipja është në rrezik! Gjuha amtare po keqpërdoret nga mosdija. Mjafton të shkosh në Fakultetin Histori – Filologjisë për të kuptuar sesi do të jenë mësuesit e ardhshëm të shqipes, por dhe të profileve të tjera.