“Shqiptarët dhe serbët për Ballkanin, si gjermanët dhe francezët për BE”, Rama: Kosova të bëhet pjesë për të mirën e saj

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 13:31

“Shqiptarët dhe serbët për Ballkanin, si gjermanët dhe francezët për BE”, Rama: Kosova të bëhet pjesë për të mirën e saj

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 13:31

Kryeministri Rama, nga takimi i Beogradit, ripërsëriti thirrjen që Kosova të bëhet pjesë e Ballkanit të Hapur, duke thënë se të gjitha shtetet janë të mirëpritura në këtë nismë rajonale.

“Shqiptarët dhe serbët për Ballkanin, si gjermanët dhe francezët për BE”, Rama: Kosova të bëhet pjesë për të mirën e saj

Përditësuar më: 4/11/2021, ora 13:31

Kryeministri Rama, nga takimi i Beogradit, ripërsëriti thirrjen që Kosova të bëhet pjesë e Ballkanit të Hapur, duke thënë se të gjitha shtetet janë të mirëpritura në këtë nismë rajonale.