Shqiptarët e burgosur në Britani, procedurat, juristi Daci: Nuk do të ketë transferim masiv

Publikuar më: 27/3/2023, ora 17:10

Shqiptarët e burgosur në Britani, procedurat, juristi Daci: Nuk do të ketë transferim masiv

Publikuar më: 27/3/2023, ora 17:10

Dakordësia mes kryeministrit Edi Rama dhe homologut të tij britanik, Rishi Sunak, për ndërmarrjen e një procesi me qëllim final transferimin nga Anglia të të gjithë të burgosurve shqiptarë, nuk duket shumë premtuese në sytë e juristëve.

Shqiptarët e burgosur në Britani, procedurat, juristi Daci: Nuk do të ketë transferim masiv

Publikuar më: 27/3/2023, ora 17:10

Dakordësia mes kryeministrit Edi Rama dhe homologut të tij britanik, Rishi Sunak, për ndërmarrjen e një procesi me qëllim final transferimin nga Anglia të të gjithë të burgosurve shqiptarë, nuk duket shumë premtuese në sytë e juristëve.