Shqiptarët e mbetur në Al-Hawl… Myrvete Dibra e pashpresë për rikthimin, vajza e saj pyet të afërmit

Publikuar më: 2/8/2021, ora 15:42

Shqiptarët e mbetur në Al-Hawl… Myrvete Dibra e pashpresë për rikthimin, vajza e saj pyet të afërmit

Publikuar më: 2/8/2021, ora 15:42

Të tjera audio mesazhe mbërritën në redaksinë e A2 nga familjet e mbetura në Al-Hawl. Misioni i një dite më parë, të cilin kryeministri e quajti të rrezikshëm, ishte fryt i daljes së shqiptarëve nga kampi Al Hawl një vit me parë dhe qëndrimit në kampin Roj. Misioni i vërtetë mbeten shqiptarët e ngecur në Al-Hhawl, shumica fëmijë jetimë.

Shqiptarët e mbetur në Al-Hawl… Myrvete Dibra e pashpresë për rikthimin, vajza e saj pyet të afërmit

Publikuar më: 2/8/2021, ora 15:42

Të tjera audio mesazhe mbërritën në redaksinë e A2 nga familjet e mbetura në Al-Hawl. Misioni i një dite më parë, të cilin kryeministri e quajti të rrezikshëm, ishte fryt i daljes së shqiptarëve nga kampi Al Hawl një vit me parë dhe qëndrimit në kampin Roj. Misioni i vërtetë mbeten shqiptarët e ngecur në Al-Hhawl, shumica fëmijë jetimë.