Shqiptarët largohen, vijnë emigrantët – A2

Shqiptarët largohen, vijnë emigrantët

“Bizneset shqiptare po i zëvendësojnë vendet e punës të mbetura bosh me shtetas nga Azia dhe Afrika”. Ky ishte njëri ndër titujt e revistës “Monitor” pak ditë më parë. Fenomeni i largimit të punonjësve shqiptarë drejt tregjeve evropiane të punës dhe zëvendësimi i tyre me emigrantë ishte tema e bisedës që u zhvillua në “Dita jonë” me zotin Ermal Jauri, drejtues i agjencisë së punësimit “Europe Agency”.