Shqiptarët në Al-Hawl, vite pritje për t’i riatdhesuar, ende asnjë iniciativë

Tetë nëna dhe vajza të mbetura në kampin Al Hawl kërkojnë të rikthehen së bashku me fëmijët e tyre në Shqipëri dhe Maqedoninw e Veriut. Mentie Dumani, Ruzhdie Balliu Lavdie Kaca, Klodiana Zani, Brunilda Kocollari, Entela Vladi Elona Shuli dhe Revajet Shahini nga Maqedonia e Veriut vijojnë të mbeten të burgosura në kampin Al Hawl të Sirisë.