Shqiptarët në Gjermani, tashmë një “lob” që po ndihmojnë njëri-tjetrin

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:55

Shqiptarët në Gjermani, tashmë një “lob” që po ndihmojnë njëri-tjetrin

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:55

Gjermania, aktualisht, është destiancioni kryesor i mijëra te rinjve shqiptarë dhe mjaft profesioneve të tjera që janë larguar dhe synojnë të largohen nga vendi drejt emigracionit.

Shqiptarët në Gjermani, tashmë një “lob” që po ndihmojnë njëri-tjetrin

Publikuar më: 21/5/2022, ora 15:55

Gjermania, aktualisht, është destiancioni kryesor i mijëra te rinjve shqiptarë dhe mjaft profesioneve të tjera që janë larguar dhe synojnë të largohen nga vendi drejt emigracionit.