Shqiptarët në rajon, bashkë për promovimin e vlerave

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:57

Shqiptarët në rajon, bashkë për promovimin e vlerave

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:57

Roli dhe vendi që Shqipëria zë në rajon, janë të një rëndësie të veçantë. Ky pozicion bëhet akoma më specifik kur flasim për turizmin e rajonit. Prishtina, Tetova, Prizreni, Çairi, Ulqini e Gostivari kanë shumë për të ofruar në këtë sektor. Por, sa të bashkuar janë shqiptarët e rajonit në qëllimet dhe promovimin e tyre? Në studion e “Dita Jonë”, në A2 CNN, ishte Andriola Kambo, Drejtore Ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon.

Shqiptarët në rajon, bashkë për promovimin e vlerave

Publikuar më: 15/9/2023, ora 08:57

Roli dhe vendi që Shqipëria zë në rajon, janë të një rëndësie të veçantë. Ky pozicion bëhet akoma më specifik kur flasim për turizmin e rajonit. Prishtina, Tetova, Prizreni, Çairi, Ulqini e Gostivari kanë shumë për të ofruar në këtë sektor. Por, sa të bashkuar janë shqiptarët e rajonit në qëllimet dhe promovimin e tyre? Në studion e “Dita Jonë”, në A2 CNN, ishte Andriola Kambo, Drejtore Ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon.