Shqiptarët në Siri, 5 kthehen, të tjerët nuk pranojnë dhe fshihen

Publikuar më: 26/10/2020, ora 20:21

Shqiptarët në Siri, 5 kthehen, të tjerët nuk pranojnë dhe fshihen

Publikuar më: 26/10/2020, ora 20:21

Mbi 80 fëmijë e gra shqiptarë në kampin Al Hawl në Siri kërkojnë prej më shumë se 1 viti rikthimin pranë familjeve të tyre. Sot ka diçka të re në lidhje me ta. 5 prej tyre janë nxjerrë nga kampi, ndërsa ajo çfarë është e çuditshme, është se një pjesë e tyre janë fshehur dhe duket se refuzojnë të largohen që aty.

Shqiptarët në Siri, 5 kthehen, të tjerët nuk pranojnë dhe fshihen

Publikuar më: 26/10/2020, ora 20:21

Mbi 80 fëmijë e gra shqiptarë në kampin Al Hawl në Siri kërkojnë prej më shumë se 1 viti rikthimin pranë familjeve të tyre. Sot ka diçka të re në lidhje me ta. 5 prej tyre janë nxjerrë nga kampi, ndërsa ajo çfarë është e çuditshme, është se një pjesë e tyre janë fshehur dhe duket se refuzojnë të largohen që aty.