Shqiptarët në Siri, Mejdini: Kanë kërkuar të kthehen, por nuk janë dëgjuar

Gazetarja Fatjona Mejdini, e ftuar në studion e Ditari në A2, ka deklaruar se ka pasur komunikim me femrat shqiptare në Siri “që nga muaji mars” dhe shtoi se ato i “kanë treguar dëshirën për t’u kthyer dhe presin që shteti të marrë masa”.